Presenteren

Als enthousiaste presentator en gespreksleider zorg ik ervoor dat jouw event soepel verloopt en diepgang heeft. Door mijn ervaring als journalist weet ik kritische en verhelderende vragen te stellen. Als interviewer ben ik doelgericht en to the point. Ik bewaak de structuur van jouw bijeenkomst, maar ben ook niet bang om daarvan af te wijken. Tijdens mijn toneelopleiding heb ik geleerd te improviseren waardoor ik makkelijk kan omgaan met onverwachte situaties.

Ik denk graag mee over de invulling van jouw event. De deelnemers hebben hierbij een belangrijke rol. Ik probeer die daarom zoveel mogelijk bij het onderwerp te betrekken en het gesprek met ze aan te gaan. Mijn doel is dat zij geïnspireerd en met nieuwe inzichten de deur uitgaan. Als presentator en gespreksleider ben ik voorbereid, scherp en flexibel. Kan ik iets voor jou betekenen? Ik hoor het graag.

Achtergrond

Bij de plaatselijke playbackshow presenteerde ik voor het eerst voor een groot publiek. Sindsdien ben ik van het vak gaan houden. Tijdens mijn toneelopleiding deed ik veel podiumervaring op. Ik werd me bewust van hoe ik sprak, bewoog en me gedroeg. Je lichaam is je instrument, vertelde een docent, en dat leerde ik bespelen.

Ik werd gevraagd om de presentatie van de virtuele open dag van de Hogeschool van Amsterdam op mij te nemen en ik ging daarna aan de slag bij Amsterdam FM.

Daar presenteerde ik het ochtendprogramma Amsterdam Wordt Wakker en Amsterdam Vandaag. Later ging ik daar aan de slag voor het nieuwsprogramma Ritme van de Stad. In Leiden was ik betrokken bij de oprichting van het wetenschappelijke radioprogramma Science071 op Sleutelstad FM. Ook daar kroop ik achter de microfoon.

Tegenwoordig geef ik trainingen aan zowel scholieren en studenten als aan professionals.